Business

Veel mensen hebben goede ideeën, velen hebben goede zin. You need both! Het zijn de uitzonderingen die slapend rijk worden, mocht dit jouw doel zijn. Een business opzetten of leiden is hard werken en vereist een goede strategie. Waarom doe je de dingen die je doet? Doe je ze goed? Kunnen ze beter? Wat zijn je doelstellingen? Wat is je missie en je langere termijn visie?
PAVS helpt je de rode draad te vinden. We beginnen met een quick scan en wat simpele analyses op de aandachtspunten die je zelf erkent in jouw bedrijf. Aangevuld met aandachtspunten vanuit PAVS. Vervolgens gaan we ze prioriteren en planmatig kijken welke stappen we gaan zetten om doelstellingen te realiseren. Dit kan zowel individueel als in teamverband. Vanuit PAVS zijn er ook diverse trainingen beschikbaar om als team te volgen. Neem contact op met PAVS voor de mogelijkheden.

Coaching voor start-ups | Sparringspartner

Nee, ik ben niet de zoveelste ongediplomeerde coach. Maar hee JA, ik ben wel een ervaringsdeskundige. En ik weet als geen ander dat je soms het overzicht kwijt bent en geen idee hebt waar je moet beginnen, of waar je verder moet gaan. Soms zit je er zo middenin dat je een onafhankelijke, ervaren buitenstaander nodig hebt die met je meekijkt en je een duwtje in de goede richting geeft. Ik schakel zelf ook met grote regelmaat hulp in voor mijn eigen projecten.
Ondernemerschap is een bumpy road, maar wel een hele gave. Met mijn ervaring in het bouwen van merken, voor anderen maar ook voor mezelf, houd ik je graag een spiegel voor en zorg ik ervoor dat je zoveel energie en wilskracht krijgt na onze sessies dat je jouw welverdiende podium met jouw start-up gaat pakken. Ik beloof geen gouden bergen, maar help je jouw motor te starten en de bumpy road iets minder bumpy te maken. Zo kan je jouw ondernemersdroom waarmaken!

Al te boeken vanaf 1 uur.

Benieuwd wat PAVS voor jouw business kan betekenen? Neem contact met me op.

#branding #personalbranding #huisstijlontwikkeling #storytelling #content #campagne